Fasadmålning med fina fönsterfoder

Våren 2017 skrapade och målade vi två gavelfasader på ett bostadshus med liggande panel och vackra fönsterfoder. Våren 2019 målade vi fram- och baksidan på huset. Tidigare satt en alkydoljefärg som hade flagnat ordentligt. Träet under var i gott skick, mest ganska uttorkad på södersidan. Fodren fick en mer varmgrå ton än den tidigare ljusblåa. Fasaden fick också en varmare ton än den kalla vita som satt innan. Några av fönstren är sedan tidigare renoverade i en engelsk röd.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s