Dörr- och fönsterrenovering

Här har alla fönsterbågar renoverats, det är gamla bågar som någongång under 1900- talet monterats ihop till kopplade bågar och blivit vitmålade från den ursprungliga gröna färgen. Dörren var ursprungligen ockragul men har senare blivit grön. Kunden ville behålla de nutida färgsättningarna. Dörrfodren har skrapats från lössittande färg och målats. Dörren hade en plastfärg som gick att dra av i stora sjok. Den har fått ordentligt med olja och en kromoxidgrön linoljefärg. Det är en gustaviansk inåtgående dörr med överljus. Ett rut- och prickmönster är inskuret i nedre spegel. Fodret har pilastrar på sidorna och ett tandsnitt överst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s