Köksrenovering funkis

Under 2015 gjordes en köksrenovering i samarbete med Thomas Peters Möbelsnickare och andra hantverkare. Kunden ville ha kvar sitt funkiskök med lite modifikationer. Jag stod för målning av det gamla lockpanelstaket, spiskåpa, köksstommar och luckor, allt i äggoljetempera från Ovolin. Lister målades med linoljefärg. Nya snabelbeslag sattes på luckorna och ett fönster renoverades. Thomas sänkte höjden på överskåpen och tillverkade nya luckor till dem. Han byggde även ett nytt underrede till diskbänken med nya luckor och en utdragbar skärbräda i ek. Två nya bänkskivor tillverkades också av kundens egna massiva björkplank.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s