Småspröjsade verandafönster

 

Dessa stora fönsterbågar med 17 glasrutor av varierande storlek från början av 1900-talet fick en uppfräschning med linoljefärg -och kitt. Virket var i bra skick förutom att där fanns en spricka från att en båge med gångjärn hade blåst upp i vinden. Gångjärnen plockades bort och de är nu spikade med hästskosömmar. Några rutor byttes också till andra munblåsta glas. Karmarna målades och innerfönster utan spröjs har tillverkats som komplement.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s