Målning av bogårdsstaket, Styrnäs kyrka

 

Våren 2015 tog vi uppdraget att måla ett nytillverkat staket av gammal förlaga (kring sekelskiftet 1900) till Styrnäs Kyrka i Kramfors Kommun. Projektör var företaget  Byggkultur, på deras hemsida finns mer att läsa om projektet.  Näslunds Snickeri AB stod för tillverkningen av staketet och vi höll till i deras lokaler vid målning.  206 meter långt och 4 månader senare stod det färdigt. Då hade vi målat ca 2700 vita krysspjälor, 70 st lanternor med kors, kromoxidgröna över- och underliggare och mycket annat. All färg kommer från Wibo.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s